DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.
Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Hírek
Friss információk a DEKRA Akademie-től
A DEKRA Akademie képzőintézményt vásárolA nemzetközi szerepvállalás további erősítése: Magyarországon

A DEKRA Akademie GmbH 2009. július 30-ával 100 százalékos tulajdonrészt szerzett a magyarországi Megamos képző és továbbképző intézményben. A DEKRA Akademie a helyi középméretű vállalat megvásárlásával stratégiailag tovább erősíti nemzetközi szerepvállalását, amelyet a budapesti leányvállalat megalapításával mintegy két évvel ezelőtt kezdett meg.

 

A dél-magyarországi (Pécs) székhelyű Megamos tartalmilag különösen az energia és elektromosság területén járul hozzá a DEKRA Akademie már meglévő magyarországi képzési palettájának bővítéséhez. Több mint 150 különböző tanfolyamával és évente több mint 6.000 abszolvenssel a magyar DEKRA Akademie a jövőben azon kevés képzőintézmény egyike lesz, amely országszerte tevékenykedik.

 

A DEKRA Akademie GmbH, a DEKRA AG leányvállalata olyan cégnek tartja magát, amely személyre szabott tanácsokat kínál, és elejétől végigkíséri az adott képzés folyamatát. A vállalat a képzési tanácsadás területén szerzett sok éves szaktudását és tapasztalatát arra használja fel, hogy partnerekkel közösen új képzési koncepciókat dolgozzon ki. A DEKRA Akademie gyakorlat-, ügyfél- és minőségorientáltságával 1976-os alapítása óta az egyik legnagyobb, magánkézben lévő képzőintézménnyé fejlődött Németországban. Évente több mint százezer résztvevőt készítenek itt fel a megváltozott, vagy éppen az új szakmai követelményekre. További információk: www.dekra-akademie.de

 

DEKRA Akademie Kft.
Budapest, 2009.08.07
hírek