DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.
Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Hírek
Friss információk a DEKRA Akademie-től
GKI továbbképzés indul Pécsett

A meghirdetett vizsgaidőpontokat az "Induló GKI tanfolyamok" menüpontban és az AUTÓSISKOLA HONLAPJÁN: www.dekra-autosiskola.hu is megtalálja.

Látogasson el a DEKRA ÚJ honlapjára: www.dekra.hu

Távoktatás keretében a felkészülést bármikor megkezdheti, a vizsgát az Ön által választott bármely vizsgahelyszínen leteheti.

A Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány (GKI) megszerzéséhez ill. megújításához a tehergépjármű vezetőknek többek között a teherfuvarozás előírásairól, menetbiztonságról és rakománybiztonságról, az autóbusz vezetőknek pedig vezetésbiztonságról, szociális (munkajogi) előírásokról és utasbiztonságról kell tanulniuk, ismereteiket felújítaniuk. 

A tantermi képzés előírt időtartama 30 óra elméleti oktatás + 5 óra szimulátoros vezetési gyakorlat. A távoktatás (E-learning képzési program) – a DEKRA Autósiskola szervezésében – bárhol és bármikor teljesíthető egyéni tanulással, ennek technikai feltétele (számítógép és) internetes kapcsolat, amely a képzés keretében max. 60 napig és ezen belül max. 60 óra időtartamban szabadon vehető igénybe. 


További információkért kattintson ránk!

 

 

DEKRA Akademie Kft.
Budapest, 2020.07.18
hírek