DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.
Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Hírek
Friss információk a DEKRA Akademie-től
A DEKRA Akademie Kft. átveszi az Albasafe Kft-t és együttműködésre lép a Fuvaros Tanoda Kft-vel

A 2007 közepén alapított oktatóintézmény, a DEKRA Akademie Kft. már a 2008-as év elején jelentősen bővíti üzleti tevékenységét azzal, hogy megállapodásokat kötött elismert magyar képzőintézményekkel.

A DEKRA Akademie 100%-os tulajdonosává válik a székesfehérvári székhelyű Albasafe Kft-nek, amely Fejér megyében piacvezető az általa oktatott szegmensekben, vagyis a munkabiztonság és a géptechnika területén. Az eddigi tulajdonosok a jövőben is a vállalat munkatársai vagy tanácsadói maradnak, és jelen pillanatban a munkatársak körében, valamint a cég felépítésében sem terveznek változtatásokat. Középtávon olyan termékekkel egészül ki az Albasafe Kft. tanterve, amelyeket a DEKRA Akademie már sikeresen kínál Németországban, és amelyekre igény mutatkozik a magyar piacon is.

A budapesti székhelyű Fuvaros Tanoda Kft. 2008 márciusától működik majd együtt a DEKRA Akademie Kft-vel oly módon, hogy a Fuvaros Tanoda az eddig megszokott szolgáltatásai mellett a jövőben DEKRA márkanév alatt egy kibővített szolgáltatási palettát nyújt majd. Az elsősorban a fuvarozásra és logisztikára koncentráló képzési programot a DEKRA Akademie megfelelő német portfoliójából származó tanfolyamok egészítik majd ki.

A DEKRA Akademie a legnagyobb magánkézben lévő képzőintézmény Németországban, amely a világszerte 28 országban jelen lévő DEKRA-AG szolgáltató vállalatcsoporthoz tartozik. A mintegy 17 500 munkatársat foglalkoztató cég árbevétele meghaladja az 1,3 milliárd eurót.
DEKRA Akademie Kft.
Budapest, 2008.02.12
hírek