DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.
Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Hírek
Friss információk a DEKRA Akademie-től
Új név – bevált minőség.

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a pécsi székhelyű Megamos Kft.-től korábban megszokott, szakmailag elsőrangú, megbízható, valamint fair árakon szolgáltató társaságot a továbbiakban új néven, a DEKRA Akademie Kft. alatt érhetik el.

Pár szóban a névváltozás hátteréről: a Megamos Kft. tulajdonjoga a 2009. évben az alapító családról a DEKRA nemzetközileg vezető, vizsgáló és képző szolgáltató konszernre szállt át. A társaság az ezt követő időszakban DEKRA Megamos Kft-ként folytatta piaci tevékenységét. Az integrációs folyamat a DEKRA Megamos Akademie Kft. és a már 2007 óta Magyarországon működő DEKRA Akademie Kft. egyesülésével 2011 szeptemberében zárul le végérvényesen. Ez utóbbi cég lesz a jövőben az egykori Megamos Kft. komoly tapasztalatokkal rendelkező oktatásszervezőinek és tanárainak működési bázisa. Az eddig megszokott pécsi, debreceni és szegedi irodákon kívül Önök immáron Budapesten, Székesfehérváron és Győrben is közvetlenül fordulhatnak kapcsolattartó munkatársainkhoz.

Akár szavunkon is foghat minket: Nevünk és az Önökhöz vezető út is rövidül, de nem rövidül az az idő, amelyet Önökre fordítunk. A jövőben is maradunk azok, akik mindig is voltunk, azzal a kiegészítéssel, hogy mostmár egy világcég áll a hátunk mögött.

Maradjon hűséges hozzánk.

Miért elégedne meg a másolattal, ha az eredetit is megkaphatja?

 

Képzési kínálatunk
Helyszíneink

DEKRA Akademie Kft.
Budapest, 2011.09.01
hírek