DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.
Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Hírek
Friss információk a DEKRA Akademie-től
ADR ellenőr és ADR tanácsadó képzésre vonatkozó pályázatot nyert a DEKRA Albasafe Akademie

ADR ellenőr és ADR tanácsadó képzés 140 rendőr számára

A DEKRA Albasafe Akademie egy a Rendőrség által kiírt állami pályázat keretében arra kapott felkérést, hogy lebonyolítsa 120 rendőr ADR ellenőri és 20 rendőr ADR tanácsadói képzését. A képzés finanszírozása az Európai Unió támogatásával valósul meg, annak az általános kezdeményesnek a keretén belül, amely a közúti közlekedés biztonságosabbá tételét célozza.

A tanfolyamok alapvető célja, hogy a jövőben lehetőség nyíljon a veszélyes áruk különböző típusainak szállításával kapcsolatos egységes európai előírások szakmailag még magasabb szintű ellenőrzésére, s ez által a közlekedésben résztvevők biztonságának tartós növelésére. A megbízás pályázók körén belüli odaítélésének egyik kritériuma a több éves szakmai gyakorlattal rendelkező szakoktatókkal megvalósuló, professzionális szintű képzés biztosítása volt. Tehát egy olyan követelményprofilnak való megfelelés, amelynek a DEKRA Albasafe Akademie a tehergépjármű-vezetői képzés terén szerzett tapasztalatai alapján eleget tesz.

Farkas Gábor, a DEKRA Akademie Közlekedési KompetenciaKözpontjának vezetője így vélekedett: „Megtisztelő számomra, hogy a Rendőrség nekünk szavazta meg a bizalmat. Örömmel tekintek a munka elébe és bizonyos vagyok abban, hogy a megbízást a Rendőrség legnagyobb megelégedésére fogjuk elvégezni.” A tanfolyamok 2009 novemberétől indulnak, és az év végéig befejeződnek.

DEKRA Akademie Kft.
Budapest, 2009.07.07
hírek