Targoncavezető


 

OKJ 32 582 02

E-000683/2014/A001

Kinek érdemes Targoncavezető képzésen részt vennie?

Targoncavezetőre lehet szüksége minden olyan cégnek - áruházaknak, gyáraknak, üzemeknek, repülőtereknek - amelynek raktára van, s ahol jelentős a napi anyagmozgatás.

Miből áll a vizsga?

Gyakorlati és szóbeli részből.

A sikeres vizsgát követően milyen bizonyítvánnyal zárul az Építő- és anyagmozgató gép kezelője - Targoncavezető tanfolyam?

Államilag elismert OKJ bizonyítvánnyal. (Biztosítjuk az Európai Unióban elismert Europass bizonyítvány-kiegészítő megszerzésének lehetőségét is.)

A tanfolyamot záró vizsgának nem része az Önjáró gépek kezeléséhez szükséges, a KAV (Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont) - az NKH, azaz a Nemzeti Közlekedési Hatóság és az NFM, azaz a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jogutódja által előírt Gépkezelő jogosítvány megszerzése: azt hatósági vizsga keretében, az OKJ-tanfolyam és -vizsga után lehet megszerezni, egy gyakorlati vizsgával.

Milyen munkakör(öke)t tölthet be egy Építő- és anyagmozgató gép kezelője -Targoncavezető?

FEOR 8425 Targoncavezető munkakört.

Mennyi ideig tart a képzés?

Az összesen 60 órás tanfolyam - legalább alkalmanként 4-6 órában - kb. egy hónap alatt végezhető el.

Mik a jelentkezés feltételei?

Alapfokú iskolai végzettség és egészségi alkalmasság.

 

Jelentkezem a képzésre!

 

*OKJ-s tanfolyamaink ÁFA-mentesek. Állandó partnereinknek, valamint nagyobb létszámú beiskolázáskor, kihelyezett képzéseknél egyedi árajánlatot készítünk. Az ár tartalmazza a jegyzet költségét is.

**Kérésére előzetes tudásmérést végzünk (ingyenes szolgáltatás).