Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
 
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Milyen tréningeket ajánlunk?

 

 

Vezetői

Megbeszélések

Értekezletek

A Vezetői készségek fejlesztése tréningünk segíti a cég különböző szintjein működő vezetőket abban, hogy kialakítsák, vagy megújítsák saját vezetői készségeiket. Átgondolhatják saját vezetői sikereiket és kudarcaikat, hogy megtalálják munkájuk megszervezésének, beosztottjaik irányításának, motiválásának legjobb módját.

 

A cégek életében a Megbeszélések hatékony vezetése tréningünk segít fejleszteni és átalakítani az értekezletkultúrát, segít abban, hogy az értekezletek sokkal hatékonyabbak legyenek, hogy a munkatársak  gazdaságosabban tudjanak egymás idejével is bánni.

 

Csapatépítés

Önismeret

Önérvényesítés

 

A bizonyos rendszerességgel ismétlődő együtt­működést erősítő, vagy Csapatépítő tréningek, Önismereti, illetve az Önérvényesítő - nehéz helyzetek kezelése programok abban nyújtanak segítséget, hogy jobban megértsük önmagunk és mások viselkedését. A tréningen szerzett tapasztalatok alapján a munkahelyi szituációban is egyértelműbbé válik, kinek milyen szerepet érdemes egy csoportos feladatmegoldásban szánni, kivel hogyan lehet együttműködni.

 

Tárgyalástechnika

Értékesítés

Frontemberek

 

A Tárgyalástechnikai, illetve a különböző Értékesítési tréningek (ügynöki, telefonos, üzletkötői, boltos) felkészítenek arra, hogyan lehet a vállalat termékét a vevőhöz értéknövelt módon eljuttatni. Hogyan növelhető az értékesítés hatékonysága a belső és külső ügyfélkapcsolatok láncán keresztül.

 

Tudjuk, hogy a vállalatról kialakított kép nagymértékben függ a frontemberek felkészültségétől. Az ő képzésüket tűzi ki célul az Ügyfélszolgálati, Titkárnői, illetve Portásoknak, Telefonközpontosoknak szóló tréningünk, ami nem csak az egységes arculatot, hanem a cég jó kapcsolattartását is szolgálja.

 


Módszereink - Az eredményesség eszközei tovább>>hírek