Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
 
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő képzés

OKJ 32 582 02

E-000683/2014/A009

Kinek érdemes Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő képzésen részt vennie?

Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelőre lehet szüksége minden építőipari cégnek, szállítással és/vagy karbantartással foglalkozó cégnek, közüzemi cégnek, illetve minden olyan cégnek, amely tevékenységéhez az alábbi gépek valamelyikének üzemeltetése szükséges: rakodógépek, kotrógépek, földmunkagépek, betonszállító mixer gépkocsi, dömper (kerekes anyagszállító), betonszivattyú, habarcsszivattyú, bitumenszivattyú, zagy és iszapszivattyú, vízfeltöltő gépjármű, víz-, és szennyvíz szivattyú, toalett leeresztő gépjármű, szivattyú aggregát, szállító és válogatószalagok, úszókotró, vízágyú, alagcsövezőgép, gumihenger, statikus henger, vibrációs henger, vibrációs tömörítő lap.

Miből áll a vizsga?

Gyakorlati és szóbeli részből.

A sikeres vizsgát követően milyen bizonyítvánnyal zárul az Építő- és anyagmozgató gép kezelője - Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő tanfolyam?

Államilag elismert OKJ bizonyítvánnyal. (Biztosítjuk az Európai Unióban elismert Europass bizonyítvány-kiegészítő megszerzésének lehetőségét is.)

A tanfolyamot záró vizsgának nem része az Önjáró gépek kezeléséhez szükséges, a KAV (Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont) - az NKH, azaz a Nemzeti Közlekedési Hatóság és az NFM, azaz a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jogutódja által előírt Gépkezelő jogosítvány megszerzése: azt hatósági vizsga keretében, az OKJ-tanfolyam és -vizsga után lehet megszerezni, egy gyakorlati vizsgával.

 

Milyen munkakör(öke)t tölthet be egy Építő- és anyagmozgató gép kezelője - Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő?

FEOR 8422 Földmunkagép és hasonló könnyű- és nehézgép kezelője munkakört.

Mennyi ideig tart a képzés?

Az összesen 60 órás tanfolyam - legalább alkalmanként 4-6 órában - kb. egy hónap alatt végezhető el.

Mik a jelentkezés feltételei?

Alapfokú iskolai végzettség és egészségi alkalmasság. 

 

Jelentkezem a képzésre!

 

*OKJ-s tanfolyamaink ÁFA-mentesek. Állandó partnereinknek, valamint nagyobb létszámú beiskolázáskor, kihelyezett képzéseknél egyedi árajánlatot készítünk. Az ár tartalmazza a jegyzet költségét is.

**Kérésére előzetes tudásmérést végzünk (ingyenes szolgáltatás).

 

hírek