Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
 
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Versenyképes OKJ-s szakmák 2020-ban

Versenyképes OKJ-s tanfolyamot keres? Van szabadideje és tanulna valamit? Íme a lista 2020 öt legversenyképesebb és legnépszerűbb szakmájával. Nézzen körbe OKJ-s tanfolyamaink között, vagy jelentkezzen most, hogy 2020-ban még biztosan el tudja kezdeni a tanfolyamot!

Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Targoncavezető

Az egyik legnépszerűbb tanfolyam, amelyhez még érettségi sem kell. Elegendő hozzá 8 általános és nagyjából egy hónap alatt elvégezhető. A képzés után pedig szinte garantált az elhelyezkedés, hiszen majd minden cég keres targoncást. Áruházak, gyárak, üzemek, repülőterek - amelynek raktára van, s ahol jelentős a napi anyagmozgatás.

Óvodai dajka

Aki szívesen dolgozik gyermekek környezetében, azoknak ez az állás maga az álommeló. Mindenkinek ajánljuk, aki különösebb iskolai végzettség nélkül szeretne egy sok empátiát igénylő, egyúttal sok örömet és sikerélményt is adó szakmában dolgozni. Ha szívesen dolgozna gyerekekkel, akkor ezt a képzést önnek találták ki. A képzés 3 hónap alatt teljesíthető,  és a tanfolyamhoz nem szükséges semmi féle szakmai előképzettség, mindössze alapfokú iskolai végzettség.

Pedagógiai és családsegítő munkatárs

A pedagógiai - és családsegítő munkatárs köznevelési intézményekben foglalkoztatott szakember, aki felsőfokú végzettségű pedagógus irányítása mellett végzi szakirányú munkáját. A kompetenciahatárokat betartva közreműködik az óvodai tevékenységek, a tanítási órák előkészítésében és lebonyolításában.  Mindenkinek érdemes a képzésen részt venni, aki szeretne részt venni a gyermekek jövőjének megalapozásában.

Ez a tanfolyam érettségi végzettségre épü és hat hónap alatt teljesíthető.

Pénzügyi-számviteli ügyintéző

A pénzügyi-számviteli ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére. A tanfolyamra érettségivel lehet jelentkezni és a tanfolyam intenzitásától függően 3 hónap alatt elvégezhető.

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző

A logisztikai és szállítmányozási ügyintéző feladata a logisztikai tevékenységek tervezése, lebonyolítása, a logisztikai rendszerrel kapcsolatos vezetői munka támogatása, valamint a szállítmányozási tevékenységgel kapcsolatban összehangolni, megtervezni és megszervezni az áru továbbítását a legoptimálisabb módon, a vezetői döntéseknek és iránymutatásoknak megfelelően.

A tanfolyamra az érettségi megszerzését követően lehet jelentkezni, és körülbelül 1,5 év alatt végezhető el, heti egy nappal számolva.

 

A fent említett szakmák jelenleg még nem iskolarendszerű tanfolyamok keretében sajátíthatók el. De ne feledje, 2020-tól átalakul auz OKJ-s képzés. Ha még idén szeretné biztosítani helyét egy versenyképes szakma tanfolyamán, ne habozzon! Böngésszen OKJ-s tanfolyamaink között. Jelentkezzen még MA!

hírek