Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
 
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Gázipari műszaki- biztonsági felülvizsgáló

OKJ-száma: 35 582 02

E-000683/2014/A032

Kinek érdemes Gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgáló képzésen részt vennie?

Mindenkinek, aki olyan gyárban vagy üzemben dolgozik, ahol rendszeres tájékoztatást kell adni a felhasználónak a gáz műszaki-biztonsági előírásokról, üzemeltetési tanácsot kell adni a meglévő berendezéshez, tanácsot kell adni az energiatakarékossági lépésekhez és azok megvalósítására, ellenőrizni kell a gázfogyasztó készülék(ek) alkalmasságát, a biztonsági tartozékok működőképességét, a légellátás biztosítottságát és az égéstermék elvezetés szabályosságát.

Milyen munkakör(öke)t tölthet be egy Gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgáló?

FEOR 7521 Gáz- és olajvezeték karbantartó, Gázfogyasztó berendezés-és csőhálózat-szerelő, Gázvezeték- és -készülék-szerelő, Gázvezeték szerelő és Gázszerelő munkakört.

Mik a jelentkezés feltételei?

Egészségügyi alkalmassági ÉS Központi fűtés és gázhálózat szerelő, Gázvezeték- és készülékszerelő, vagy Gáz- és olajtüzelő berendezés szerelő, üzembe helyező mestervizsgát, Gázipari technikus, 54 582 01 Épületgépész technikus, Gáz- és tüzeléstechnikai műszerész, Felsőfokú épületgépész vagy gázipari végzettséget ÉS 5 év gázipari gyakorlat.

Mennyi ideig tart a képzés?

Az összesen **240 órás tanfolyam - legalább alkalmanként 4-6 órában - kb. fél év alatt végezhető el.

Miből áll a vizsga?

Gyakorlati és szóbeli részből.

A sikeres vizsgát követően milyen bizonyítvánnyal zárul a Gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgáló tanfolyam?

Államilag elismert OKJ bizonyítvánnyal. (Biztosítjuk az Európai Unióban elismert Europass bizonyítvány-kiegészítő megszerzésének lehetőségét is.

 

Jelentkezem a képzésre!

 


*OKJ-s tanfolyamaink ÁFA-mentesek. Állandó partnereinknek, valamint nagyobb létszámú beiskolázáskor, kihelyezett képzéseknél egyedi árajánlatot készítünk. Az ár tartalmazza a jegyzet költségét is.

**Az óraszám előzetes tudásszintmérés alapján csökkenthető. Kérésére előzetes tudásmérést végzünk (ingyenes szolgáltatás).

 

hírek