Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
 
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Koronavírus tájékoztató

ELINDULTUNK!

Jó hírünk van! A tegnapi napon megtartottuk első virtuális tantermi óránkat Székesfehérváron. A robbanásbiztos berendezés kezelője OKJ-s tanfolyamunk első órája a visszajelzések alapján nagyon jól sikerült. Az oktató és a hallgatók egyaránt meg voltak elégedve az online oktatási formával.

Jövő héttől pedig újra indulnak felfüggesztett tanfolyamaink, és új tanfolyamokat is tudunk indítani, immár a virtuális térben. Mert első a biztonság.

Jelentkezzen Ön is tanfolyamainkra, melyeket a veszélyhelyzet elmúltáig online formában indítunk!


Induló kézpéseink

OKJ-s képzéseink listája

OKJ-n kívüli tanfolyamaink listája

 DEKRA Akademie Facebook oldal

Szolgáltató Központ elérhetőségek

 

2020.04.09.


UPDATE!

Kedves Partnerünk, Hallgatónk, Érdeklődőnk!

Jó hírünk van. ONLINE képzéseink hamarosan indulnak! A március 27-ei 70-es kormányrendelet alapján mi is áttérünk a DIGITÁLIS oktatási formára.

Csapatunk gőzerővel dolgozik azon, hogy minél előbb átköltöztethessük oktatásainkat az online térbe. Amint ez megvan, a szünetelő tanfolyamainkat újra indítjuk, immár virtuális tantermi oktatási formában.

További információkért kövesse Facebook oldalunka, ahol ahol folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a részletekről,
vagy érdeklődjön Szolgáltató Központjaink elérhetőségének valamelyikén.

 

OKJ-s képzéseink

listája

OKJ-n kívüli

tanfolyamaink listája

 DEKRA Akademie

Facebook oldal

Szolgáltató Központ

elérhetőségek

 

Ha pedig még idén szeretne jelentkezni OKJ-s tanfolyamra, hogy biztosan legyen helye, és ne maradjon le egy versenyképes szakma megszerzéséről, kérjen árajánlatot!

Árajánlatot kérek!

 

2020.04.02.


Tisztelt Partnereink, Kedves Hallgatóink, Érdeklődöink!


Március 11-én Magyarország kormánya vészhelyzetet hirdetett az ország teljes területére a koronavírus miatt, aminek alapján betiltják a 100 fős beltéri és 500 fős kültéri rendezvényeket. Március 13-án pedig az oktatási intézmények bezárását is elrendelte.

A kormány által kihirdetett intézkedések és szigorítások a DEKRA Akademie Kft. tanfolyamait és vizsgáit is érintik, de mindannyiunk biztonságát és egészségét szolgálják.

A DEKRA Akademie Kft. alapos mérlegelés után, betartva a kormány rendelkezéseit, úgy döntött, hogy a már futó tanfolyamaink oktatási alkalmait és a meghirdetett vizsgákat a vírushelyzet elmúltáig, határozatlan ideig szünetelteti.

Az oktatások nem lesznek megtartva, ezért kérünk minden hallgatónkat, hogy a kiadott órarendekben szereplő oktatási időpontokban ne jelenjenek meg a helyszínen.

Fontos kiemelni, hogy a tanfolyamok nem törlődnek, csak halasztódnak. Amint a koronavírus miatt kialakult kormányzati vészhelyzet elmúlik, és a hivatalos szervek feloldják a tilalmat a rendezvények és tanfolyamok vonatkozásában, oktatásaink a megszokott módon fognak folytatódni, az elmaradt vizsgák pedig pótolva lesznek.

Hallgatóinkat és Partnereinket folyamatosan fogjuk tájékoztatni a változásokról, és amint a kormányzati vészhelyzetet visszavonják, mindenki számára el fogjuk küldeni az aktuális órarendet, és az új vizsgaidőpontokat.

Bármilyen kérdés felmerül, keressenek minket bizalommal Szolgáltató Központjaink elérhetőségének bármelyikén, vagy kísérjék figyelemmel facebook oldalunkat.


Üdvözlettel,

DEKRA Akademie Kft.

2020.03.20.

hírek