DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.  DEKRA Akademie Kft.
Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Hírek
Friss információk a DEKRA Akademie-től
Pályázati hírek

A Nemzetgazdasági Minisztérium nem kevesebb, mint 33,9 milliárd forintot tervezett be munkahelyi képzésekre a 2014-2020-as időszakban: 11,3 milliárd jut a nagyvállalatok, 22,6 milliárd a kis- és középvállalatok munkavállalóinak képzésére uniós pénzből. Pályázni kívánó Partnereinek a DEKRA Akademie Kft. szakmai segítséggel és a kívánt a képzésről való információkkal áll rendelkezésére.

 
30 milliárd a konvergencia régióknak, 3,9 milliárd a Közép-Magyarországi vállalkozásoknak

A munkahelyi képzések támogatására pályázatos formában kerül majd sor. 30 milliárd forintra pályázhatnak majd a vállalkozások a kevésbé fejlett, úgynevezett konvergencia régiókban, a fennmaradó 3,9 milliárd forintot pedig a Közép-Magyarországi régióban igényelhetik a vállalkozások.

 
11,3 milliárd a nagyvállalatok munkavállalóinak munkahelyi képzésére

A nagyvállalkozások számára az év második felében megnyíló pályázat keretösszege 11,3 milliárd forint, amelyből 10 milliárd forintot a konvergencia régió vállalkozásai érhetnek el, 1,3 milliárd forintot pedig a Közép-Magyarországi régió használhat fel.

 
22,6 milliárd a kis- és középvállalatok munkavállalóinak munkahelyi képzésére

A KKV-ék számára az év második felében megnyíló pályázat keretösszege 22,6 milliárd forint, amelyből 20 milliárd forintot a konvergencia régió vállalkozásai pályázhatnak meg, míg a Közép-Magyarországi régióban 2,6 milliárd forint áll rendelkezésre.

 
A DEKRA Akademie Kft. információkkal segíti Önt

A pályázati felhívás előre láthatólag nyáron készül el, így a támogatható képzések összeállítására is ekkor kerül sor. Pályázni kívánó Partnereinek a DEKRA Akademie Kft. szakmai segítséggel és a kívánt a képzésről való információkkal áll rendelkezésére.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeinkhez kattintson ide!
DEKRA Akademie Kft.
Budapest, 2016.06.30
hírek